Értékelték a programokat és megfogalmazták a feladatokat a Karitász plébániai vezetői

image2

Az Egri Főegyházmegye plébániai Karitászcsoportok vezetőinek tartottak találkozót november 25-én az Egri Érseki Palota Turisztikai Látogatóközpontban - adta hírül Facebook oldalán Árvai Ferenc atya, a Főegyházmegyei Karitász Központ igazgatója.  Úgy fogalmaz: köszönettel tartoznak, hogy ilyen szép történelmi helyszínen gyűlhettek össze.

image1

A programról azt írja: "idei utolsó értekezletünk alkalmával visszatekintettünk a mögöttünk álló őszi programokra, kiértékeltük azokat és köszönetet mondtam a sok-sok lelkes munkáért. Megterveztük a "Tárjátok ki a szíveteket" adventi karitatív eseményeket, programokat az egyházmegyénkben, majd a csoportélettel és munkával kapcsolatos kérdéseket tárgyaltuk meg. Karácsony előtt 14 millió Ft értékben juttatnak el a karitász csoportjaink élelmiszeradományokat a nehéz helyzetben élő családokhoz.  Hálásan köszönöm a Csoportvezetők és karitász önkéntesek lelkesedését és munkáját. Szép adventi lelki készületet és buzgó szolgálatot kívánok mindenkinek a Karitász zászlaja alatt!"

Forrás: https://www.facebook.com

 

 Forrás megtekintése (eger.egyhazmegye.hu) >

< Vissza

Támogatás

Bankszámlaszám: CIB Bank Zrt.
11102003-18578726-10000001

Adó 1%

adószám: 18578726-2-10

Imaszándék

A Szent István Rádió minden nap 18 órától Rózsafüzér imádságot közvetít. Hallgatóink imaszándékait hétköznapokon 9 és 16 óra között várjuk telefonon a 36-510-610-es számon.


Kívánságműsor

A Szent István Rádió kívánságműsorába várjuk az Önök zenei kéréseit a 36-510-610-es számon 8 és 18 óra között.

Napi evangélium

Imádságok

Az Úr imádsága (Miatyánk)
Rózsafüzér
Az úr angyala